Våra tjänster

Modernt vardagsrum med öppen eld

Måleri & byggtjänster

Vi erbjuder högkvalitativa måleritjänster och byggtjänster

Vi på Jo-Ven Måleri och Entreprenad AB är stolta över att erbjuda högkvalitativa måleritjänster och byggtjänster för både privatpersoner och företag i hela Stockholms Län. Vi erbjuder en omfattande lista av tjänster för att möta alla dina måleri-, bygg- och renoveringsbehov:

Beige soffa mot en grå vägg

Målning

Vi är specialiserade på målningstjänster och erbjuder professionell och noggrann färgning av dina väggar, tak, golv och andra ytor. Vi använder högkvalitativa färgprodukter och strävar efter att ge ditt hem eller kontor en fräsch och vacker finish.

Inbyggd garderob i mörka färger

Snickeri

Våra snickare är skickliga och erfarna inom olika snickeriarbeten. Oavsett om det handlar om att bygga anpassade möbler, installera nya dörrar eller reparera befintliga trästrukturer, kan du lita på vår expertis för att leverera professionella resultat.

Lampor i ett tak

Elarbete

Våra elektriker är licensierade och kunniga när det gäller att hantera olika elektriska arbetsuppgifter. Vi kan hjälpa dig med allt från installation av nya eluttag och belysning till felsökning och reparation av elektriska system.

Hustak och himmel

Takläggning

Vi erbjuder takläggningstjänster av hög kvalitet för att skydda ditt hem eller företag. Våra erfarna takläggare kan utföra allt från mindre reparationer till kompletta takbyten och installationer.

Golv i en korridor på ett kontor

Golvläggning

Oavsett om du behöver lägga nytt trägolv, laminat, vinyl eller kakel, erbjuder vi expertgolvläggningstjänster. Vi arbetar noggrant och precist för att ge dig ett vackert och hållbart golv.

Grått och lyxigt badrum

Plattsättning

Våra erfarna plattsättare kan ge dina ytor en elegant och professionell touch. Vi kan hjälpa dig med allt från plattläggning på terrasser och gångar till poolområden och trädgårdar.

Är du redo att komma igång?
Kontakta oss idag för att prata med oss.

Select your language:

Engelsk flag
EN